Program Exempel

Här finns ett litet urval av de olika programformer jag arbetar med:

VÄRLDENS FÖRSTA JAZZKANAL PÅ WEBBEN MED NYINSPELADE JAZZKONSERTER – EN NY KONSERT VARJE VECKA. Ett år efter starten i februari 2017 har vi fler än 50 konserter för de jazzintresserade. Det bästa av svensk jazz – bara de bästa artisterna!

Klicka här: www.jazztv.se

DJUR OCH NATUR
28 veckor med 28 program för Naturbruksgymnasiet i Östergötland
Programserien ”Naturen och Vi” om Himmelstalund och Vretagymnasiet sändes på ”24NT” och ”24Corren” och startade 19 november 2016. Du hittar programmen på NT och Correns webbsidor under sändningsperioden, samt på Skolans hemsida och på Youtube.
Programmen produceras av Bosse Lindström och guide i programmen är Clara Turdén. Är du nyfiken på våra skolor så passa på att titta på filmerna och få en inblick i vår skolmiljö och hur en skoldag kan se ut hos oss:

Här finns samtliga 28 program:
http://www.nbg.nu/se/himmelstalundsgymnasiet/filmerfoto/programserie-om-skolan/

Kortfilmer ”Det Glömda Östergötland”, fornborgar, borgsruiner och runstenar
producerade för NTM’s TV-kanaler och för Länsstyrelsen i Östergötland, totalt gjorde vi 19 filmer.

Här finns samtliga 19 filmer:
https://www.lansstyrelsen.se/ostergotland/privat/bygga-och-bo/kulturmiljoer/filmer-om-det-glomda-ostergotland.html

The International Masters Games Association (IMGA), is a non profit organisation, constituted under the laws of Switzerland founded on the 25 October 1995 in Seoul, Korea. It is the successor to the earlier IMG formed by the organisers of the first and second World Masters Games to control exclusive rights to the World Masters Games since 1985.https://www.imga.ch/en/about-us/#what

Estraden producerade jag tillsammans med Per Enstedt, ett lokalt musikprogram i all sin enkelhet inspelat som vi brukar säga ”as live” dvs produktion med flera kameror samtidigt och oftast utan repetitioner för att uppnå en riktig ”live” känsla tillsammans med publiken. Magnus Jonsson, Milkstudios i Norrköping ansvarade för allt PA-ljud och eftermixade allt för att få bästa ljud i TV-programmen. Programmen sändes på 24NT och 24Corren i Östergötland. Många av programmen finns i sin helhet på Youtube, under ”Estraden” eller ”Studio Skandia”. Rörelsen Studio Skandia och teatern i Norrköping lämnade vi i maj 2015 då vi märkte att intresset för blandad musik inte uppnådde våra förväntningar och kostnaderna blev för höga helt enkelt. Men, kanske föds Estraden på nytt något annat år någonstans…

En modern ”popvideo” med ett innehåll som bär videon, dvs hög kvalité på ljud och bildkomposition vilket innebär att krångliga och stressiga tekniska lösningar inte behövs….det är artisterna som det handlar om – eller hur?

Don Tommaso, alias Thomas Nordahl, guidar oss runt Italien. Vi träffar fotbollsstjärnor och bekantar oss med Italiens olika lokala traditioner, från söder till norr. TV3-Programmen producerades av Martin Älveby och jag var fotograf och redigerare. Programmen sändes mellan 1995 och 1997 och blev lite ”kultförklarade”.

Svensk thriller ”SNITTET”, inspelad i Östergötland. Premiär 2013.
REGI: MATS HUDDÉN, FOTO: BOSSE LINDSTRÖM, MED BL.A. PAMELA HOLMBERG KRISTIN KINDBOM, CAROLINE ALBRECHT,
MATS HUDDÉN, WILLY BOHOLM, MATTIAS SCHÖNBECK, FREDRIK PETTERSSON, LENNART HOLMQVIST.

Åland Classic. Det är några år sedan, en trevlig tennisturnering på Åland…

A Third Runway…Även detta program har några år på nacken, men problemet är helt plötsligt aktuellt igen. Nu vill man åter skövla byar runt Heathrow i London för att bygga ut en av världens största flygplatser, trots att bättre alternativ finns….

Mirandolina. Lokalrevy av hög kvalité – här i Söderköping för några år sedan. Regi: Mats Huddén.

Sollentuna Golfklub.
Producerad för Webexpo.

Svensk Potatis – visst är potatis gott!!
Producerad för Webexpo.

Alkolås.En film för Transportstyrelsen om möjligheten till fortsatt körande efter rattonykterhet.

 

 

 

 

Annonser
%d bloggare gillar detta: